Resultaten voor duitse

De Duitse kamer van koophandel. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Het Duitse handelsregister is een afdeling van een bevoegde lokale rechtbank, het zogeheten Amtsgericht of Kantongerecht. Deze afdeling registreert nieuw opgerichte bedrijven en geeft een HRB-nummer af. Een HRB-nummer is vergelijkbaar met het Nederlandse KVK-nummer. Het ministerie van Justitie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen beheert de website van het Duitse handelsregister.
Do's-and-don'ts' in Duitsland RVO.nl Rijksdienst.
Kies bij communicatie zoals een e-mail of brochure daarom voor een professioneel tekstbureau en laat Duitse teksten controleren. Is er een zakelijk conflict met een Duitse zakenpartner? Ga er dan niet vanuit dat dit op een informele manier wordt opgelost.
Duitsland Wikipedia.
De huidige naam van de staat, Bondsrepubliek Duitsland, dateert van 1949. Sinds 1 januari 1957 maakte ook het Saarland weer deel uit van Duitsland, en in 1990 kwam de Duitse hereniging tot stand, van de oude Bondsrepubliek Duitsland West-Duitsland en de Duitse Democratische Republiek Oost-Duitsland of DDR.
Corona in Duitsland: veelgestelde vragen Duitsland Instituut.
Omdat sinds vandaag voor het eerst sinds oktober 2020 de inzidenz waarden in Duitsland onder de 30 per 100.000 sinds gedaald, is het wellicht een idee dat ook het Duitsland Instituut direct begint met een lobby richting BUZA voor het geel verklaren van Duitsland, wat in ieder geval zou moeten betekenen dat een verplichte negatieve test als je vanuit Duitsland naar NL komt niet meer nodig zou zijn!
Paspoortinformatie voor Duitse staatsburgers Auswärtiges Amt.
Informatie voor het aanvragen van een paspoort voor een minderjarige. Informatieblad over de achternaam van kinderen. Aanvraagformulier voor minderjarigen. Paspoortinformatie voor Duitse staatsburger. Alle informatie over Duitse paspoorten kunt u alleen vinden op de Duitse paginas van onze website. Passangelegenheiten für deutsche Staatsangehörige.
Duits Sustainable Solutions Machinebouw Apparatenbouw Engineering.
Als geen ander weten wij dat complexe technische vraagstukken doelgerichte oplossingen vergen. Complete machines en machinebouw geheel naar wens. Duits levert klantspecifieke en eigen producten voor verschillende branches. We maken een grote verscheidenheid aan apparaten, zowel enkelstuks als series in aluminium, RVS of staal.
Duitse regering kondigt waterstrategie aan.
Voor het derde jaar op rij is het in Duitsland te droog. Anders dan in Nederland is er in Duitsland nu geen verdringingsreeks in geval van droogte op nationaal niveau vastgelegd. Dat moet nu gaan veranderen, zegt Svenja Schülze, de Duitse minister voor Milieu.
Mach Mit! Over de Dag van de Duitse taal.
Scholen organiseren tijdens de Dag van de Duitse taal allerlei eigen acties om het belang van de Duitse taal onder de aandacht te brengen. Van het draaien van Duitse muziek in de aula, het koken van Duitse gerechten in een heuse kookshow, tot taaldorpen waar leerlingen in gesprek moeten gaan met Duitsers, alles kan!
Duitse opleidingen en cursussen, snel en goed Duits leren LOI.
Duits voor meergevorderden. Zakelijk Duits voor beginners. Zakelijk Duits voor gevorderden. HBO-bachelor Vertaler Duits. Meest gekozen: Duits voor beginners en gevorderden. Wil je je kennis van het Duits op gevorderdenniveau B2 brengen? Kies dan voor de extra voordelige combinatiecursus Duits voor beginners en gevorderden.
Coronavirus: Duitse en Belgische socialezekerheidsuitkeringen.
Nederland heeft daarom met betrekking tot het belasten van deze uitkeringen nadere afspraken gemaakt met Duitsland en België. U ontvangt een Duitse socialezekerheidsuitkering. Woont u in Nederland en werkt u normaal gesproken in Duitsland? En ontvangt u als gevolg van de coronacrisis van de Duitse overheid inkomensondersteuning in de vorm van Kurzarbeitergeld, Insolvenzgeld of Arbeitslosengeld?

Contacteer ons