Zoeken naar woordenboek

BSL Shop Woordenboeken.
Pinkhof Basiswoordenboek geneeskunde is de opvolger van het Klein geneeskundig woordenboek, voor velen bekend als De Klok en al sinds 1980 een begrip in de gezondheidszorg. Voor 18u00 besteld, volgende werkdag in huis. Na 18u00 besteld, is na 2 werkdagen in huis.
Combinatiewoordenboek. Online gratis. Nederlandse substantieven met hun vaste verba.
Van Dale Groot Woordenboek van de Nederlandse Taal bestaat nu ook in een elektronische versie, onder de naam De Dikke Van Dale Online. Deze elektronische versie biedt veel meer opzoekmogelijkheden dan de papieren. Wie informatie zoekt bij het woord eerbied kijkt bij eerbied.
Woordenboeken taalcursussen kopen? Online boeken kopen bruna.nl.
Markeerstiften en highlighters. Plakband en tape. Alles in opbergen. Phone en tablet accessoires. USB sticks en SD kaarten. Alles ict en digitaal. Alles in categorie kantoor. Teken en kleurboeken. Haken en breien. Schilderen, verven en kleien. Alle knutsel en hobbyboeken.
Woordenboek.nl Van Dale.
Vind betekenissen van woorden in het Gratis woordenboek van Van Dale. Dit woordenboek bevat een beperkt aantal woorden. Van Dale Uitgevers biedt met dit gratis woordenboek de meest uitgebreide hulp voor lidwoorden, synoniemen en puzzelwoorden. Het gratis woordenboek van Van Dale staat altijd voor je klaar.
Gratis woordenboek Van Dale.
Skip to main content. Inloggen Van Dale Online. Inloggen Van Dale Online. Helder zakelijk schrijven. Meer Taaltrainingen Nederlands. Nederlands anderstaligen spreken. Nederlands anderstaligen schrijven. Taaltraining Zakelijk Engels. Zakelijk Engels officemanagers. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Zakelijk Engels: presenteren. Zakelijk Engels: rapporteren. Maatwerk / In-company. Van Dale Taalsnacks. Contact / locaties. Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl.
woordenboek Nederlands woordenboek Woorden.org.
copy Kernerman Dictionaries. Als je een deel van een woord tussen haakjes zet, moet je dan een streepje gebruiken? Is het woorden-boek, woorden-boek, woordenboek of woorden boek? Zie Woordenboek / woorden-boek. 14 definities op Encyclo., een boek waarin woorden met betrekking tot een taal alfabetisch zijn geordend en waarin over die woorden informatie wordt verschaft. De gebruikelijke benaming voor een boek dat de woorden van een taal inventariseert en de betekenis van die woorden omschrijft, zoals in het Middelnederlandsch woordenboek. Frederik de Houtman de broer van Cornelis stelde in 1603 de eerste Nederlands-Maleise grammatica en het eerste woordenboek samen P.P.Roorda van Eysinga: maakte een Ne. een boek waarin de woorden en uitdrukkingen van een taal zijn gerangschikt met hun grammatische eigenschappen, gebruiksmogelijkheden, betekenissen of vertalingen. Abstract: Uiteraard kunnen in een woordenboek de betekenis, de schrijfwijze of de uitspraak van woorden worden opgezocht. Er bestaan verschillende woordenboeken speciaal. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met woordenboek.: Deze woorden eindigen op woordenboek.: beeldwoordenboek betekeniswoordenboek handwoordenboek leerderswoordenboek leerwoordenboek puzzelwoordenboek rijmwoordenboek uitspraakwoordenboek vakwoordenboek zakwoordenboek.
Prisma woordenboek Nederlands 9789000358526 Prisma.
Prisma woordenboek Nederlands. Prisma woordenboek Nederlands. Prisma woordenboeken, de beste keus voor de middelbare school, van brugklas tot en met eindexamen. Voor alles wat je over woorden wilt weten, thuis en in de les. Al ruim 50 jaar worden de Prisma woordenboeken samengesteld, bijgewerkt en gecontroleerd door een team van ervaren lexicografen.
Woordenboek Cheaque.
is het een stukje tekst die je in een bepaald document zet om te kijken wat nu precies de vormgeving van de letters zal zijn. Bekijk alles met LORUM IPSUM. LIGDE GIJ D'R' ALAAF. LIG JIJ ER AL AF ALAAF.
Biografisch Woordenboek Regionaal Archief Dordrecht.
Ontdek dit digitale woordenboek met daarin biografieƫn van figuren uit de Dordtse geschiedenis, van de oudste tijd tot in onze eeuw, vrouwen zo goed als mannen en uit alle sectoren van de samenleving. Het Dordts Biografisch Woordenboek is een project van de Stichting Dordtse Academie, waarvan de start mogelijk is gemaakt door een financiƫle bijdrage van de gemeente Dordrecht.
Online Zweeds-Nederlands woordenboek.
Svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Dit online woordenboek heeft een woordenschat van 20 duizend Zweedse en 21 duizend Nederlandse woorden. Inclusief de vervoegingen en verbuigingen meervoud, verleden tijd enz. van de Zweedse woordstammen levert dat maar liefst 85 duizend Zweedse ingangen.

Contacteer ons